Disse muffins er super bløde og luftige, også smager de rigtig dejligt. Denne opskrift er en form for basis opskrift, så hvis du ikke er særlig vild med marcipan eller chokolade, så kan du altid skifte det ud med hindbær, mandler eller noget andet lækkert
det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Jeg elsker bare banankage og da jeg havde et par kedelige bananer liggende, og fik besøg til kaffe, så havde jeg lige en undskyldning for at lave en portion banan muffins
dejlig luftige med en skøn krumme. Er du ikke til chokolademuffins, så skifter du bare kakao ud med bær, frugt (så som pære eller æbler) eller hvad du lige står og skal have brugt
Luftige, bløde og velsmagende. Brug den som creme i lagkage eller som topping på muffins. Den creme jeg brugte i dag var en rigtig tung chokolade creme…
Æble og kanel er en solidt makkerpar her i efterårskulden, og de har nu fået sødt besøg af den hvide chokolade, der bidrager med en karamelliseret sødme
Voksenkager med en lækker smag af kaffe, chokolade og sukkersnask. Fordel over muffins og rør en smule rundt med en kødnål eller lignende i hver muffin
Bagetiden afhænger af om dejen bliver bagt som muffins eller i en springform. Det blev derfor en rabarberkage med masser af hvid chokolade og vanille, og i min optik er det en helt perfekt kombo
Hak chokoladen groft og vend det tilsidst i dejen. Mørk chokolade. Fordel dejen i 12 store muffinsforme, de skal være ca. Bag muffins i en forvarmet ovn ved 2000 C i 15-20 minutter