Pisk sukker og æg sammen til luftig masse, tilsæt margarinen i små tern og bland så alt det andet i. Skulle holde fødselsdag og kage skal der jo til, tænkte at der skulle prøves noget andet end lagkage - så denne blev til
Pisk æg og sukker til en luftig masse (eller ‘æggesnaps’, som det nu så fornemt hedder). Kagen smager fantastisk med en kop kakao/kaffe/te og lidt vaniljeis
Æggehvider og flormelis piskes til der opnås en tyk, luftig og sej konsistens. Den første kage var en kakao macaron med skovbærganache med udgangspunkt i Mette Blomsterbergs opskrift
Tilsæt sukkeret og pisk videre til blandingen er let og luftig. Kagen består af en vanille og en kakao sponge cake, som blev lagt sammen med chokoladecreme lavet på Marabou med Daim
Bland vaniljekornene med sukker og pisk vanilje, sukker og æg sammen til en luftig masse. I en skål for sig, blandes mel, salt, kakao og bagepulver grundigt,
Pisk ved laveste hastighed i et øjeblik, derefter ved højeste, indtil smørcremen er let og luftig. Bland mel, bagepulver, natron, kakao og chokolade sammen i en skål
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. kakao. Sørg for at tjekke dine kagers midte inden du tager dem ud af ovnene - det gøres bedst ved at stikke en tynd strikkepind eller en tandstik i midten, hvor der helst ikke skal sidde en helt våd dej på pinden når den tages op
Den er god når børnene skal have kage med i skole for der er masser af den, den er lækker saftig og luftig, og kun fantasien bestemmer hvordan din kage skal se ud, nu er det jo påske - så halvdelen af denne kage skal med hjem til en veninde og hendes børn, den skal pyntes med glasur og små påskeæg
Pisk æggehvider og flormelis luftigt i en skål, til der opnås en tyk og sej konsistens. Bland mandelmel og kakao og rør det sammen med de piskede æggehvider