tung chokoladekage eller luftigkage. Det afhænger naturligvis af de kagesultne maver. I min familie er vi for eksempel meget glade for kage, så vi kan spise meget kage
Pisk creme fraichen luftig i en skål, tilsæt flødeosten og pisk igen (men ikke for længe). Har du ingen foodprocessor eller lignende, så kom kiksene i en plastikpose, kom endnu en pose uden om, og knus dem med en kagerulle
Pisk cremefraiche, flødeost, vanilje, sukker og citron sammen, så osteblandingen bliver luftig. den er uden husblas som resten af kagen og forbliver derfor flydende
I en skål piskes osten blød og luftig. Men jeg synes nu faktisk at denne her lykkes ganske godt – og så er den utrolig let at lave (og hvis du har læst nogle af mine andre indlæg ved du at jeg elsker når kager er lette at lave)
Pisk imens æggeblommerne og sukkeret sammen til en luftigæggesnaps. Lad kagen køle helt af i formen. Hæld hindbærsaucen tilbage i gryden og sæt den på blusset, men uden at tænde
Skil æggebommer fra hvider og pisk blommerne luftig sammen med sukker og revet citronskal. Lækker syrlig og luftig citronfromage som mormor ville have lavet den
Pisk flødeskummen luftig og vend den søde Philadelphiacreme i flødeskummen. Den skal ikke bages, og er også uden husblas, hvorfor den er virkelig simpel at gå til
I en skål piskes æggehviderne stive med elektrisk pisker eller på røremaskine. Når sukkermassen er klar hældes dette i en tynd stråle ned til æggehviderne, mens der piskes på højeste kraft
Desserten var denne lækre sommerkage*. æggehvider. Husk at gemme lidt jordbær til at pynte kagen med. Pynt kagen af med friske jordbær og mynteblade fra haven
Den er god når børnene skal have kage med i skole for der er masser af den, den er lækker saftig og luftig, og kun fantasien bestemmer hvordan din kage skal se ud, nu er det jo påske - så halvdelen af denne kage skal med hjem til en veninde og hendes børn, den skal pyntes med glasur og små påskeæg
Pisk æggehvider og flormelis luftigt i en skål, til der opnås en tyk og sej konsistens. Det er vigtigt at røre massen godt sammen, så massen ikke bliver for luftig
Det er faktisk et par år siden, jeg lavede denne kage til min fars fødselsdag, jeg faldt over et billede af den i gemmerne, så den måtte jeg dele med jer