Rør den afkølede, smeltede chokolade i, og pisk til sidst hele cremenluftig. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse, og hæld så forsigtigt det varme smør i, imens der piskes
Start med at piske æg, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps. Ideen tilkagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
Æg og sukker piskes sammen til en luftig og hvid masse. Alle ingredienser hældes i en gryde og varm det op, så blandingen samler sig og bliver lidt cremet
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i
Pisk ved laveste hastighed i et øjeblik, derefter ved højeste, indtilsmørcremen er let og luftig. Skær kagen i små firkanter, og byg dem op til et bål sammen med chokolade-smørcremen, som bruges til at holde sammen på det hele
Dette gøres for, at bevare dejen luftig og let, så pas på du ikke er for voldsom. Det blev derfor til denne lækre fragilité med et frisk og cremet indhold af passionsfrugt og citron
Den resterende flormelis tilsættes lidt af gangen og creme røres indtil den er let og luftig. Tilsmørcreme røres smør, mælk, vanilje ekstrakt og halvdelen af formelis godt sammen
Pisk creme fraichen luftig i en skål, tilsæt flødeosten og pisk igen (men ikke for længe). Vend nu den smeltede hvide chokolade i flødeostecrementilcremen er ensartet og til sidst de hakkede Oreo kiks