Start med at piske æg, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps. Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
Smør og sukker piskes sammen til en luftig masse og æggene piskes så med ét ad gangen. Hvis du har nogle rigtig gamle bananer til at ligge i din frugtskål er det hér den her opskrift kommer ind i billeder
pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps i en skål. Avokado/banan/dadelchoko-kage. sund banan/hindbær. Forleden lavede min søde mor den lækreste kage – og nej den er ikke sund
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Mos bananerne med en gaffel, og pisk mosen i æggemassen. Hak chokoladen, og vend næsten det hele i dejen – gem lidt til toppen af kagen
Pisk vaniljesukker, sukker og æg til en cremet og luftig æggesnaps. Der findes et væld af forskellige opskrifter på banankage – nogle med chokolade i dejen, nogle med nødder, nogle med chokoladecreme på toppen osv
Men ak, det er en madbloggers hårde opgave at levere varen til sine læsere, så jeg bringer hermed endnu en sød, blød, luftigkage og udvider i samme åndedrag livremmen endnu et hak
De er superluftige og med en rigtig god smag. Bananmuffins med chokolade. Pandekager med kødfyld. Brøddelen er så luftig og lækker og smager bare rigtig godt
Dejlig svampet og luftig. For det virker altså en smule voldsomt at skulle bage en hel kage til sig selv – desuden tager det også alt for lang tid, når den søde tand melder sig på banen netop nu