Men jeg ville i år prøve at lave de berygtede Luciabrød, som er så fine og ser lækre ud. Bland sukker, kardemomme, salt, safran og æg sammen med mælkeblandingen og tilsæt melet gradvis til du har en smidig ensartet dej
150 gr smør smeltes og blandes med. Hvis det skal være helt rigtigt, skal der safran i dejen (1 pakke), men jeg bryder mig ikke om det og derfor er mine brød knapt så gule. 150 gr smør smeltes og blandes med
Smøret smeltes og blandes med mælk og safran. Traditionen medLuciabrød, stammer fra en svensk tradition, som et billede på at Lucia kom med mad til de kristne under kristenforfølgelserne
kanelsnegle, boller, luciabrød, birkessnegle, brunsviger, kanelbrød og æggebrød. Det skal pensles med æg, så snart det er formet på pladerne, og inden man
Beklæd bagepladen med bagepapir og læg luciabrødene over på det. Form slangerne til luciabrød (s´er). Ælt dejen godt igennem, dæk skålen over med folie eller put den i en plastikpose med forseglet knude