bagte løg med linsefyld. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
S. e. l. v. o. m. j. g. h. a. d. c. y. k. t. f. r. i. b. p. å. n. …. u. ,. s. D. æ. ø. E. J. F. (. 1. ). 2. 4. 0. P. –. 5. A. ”. L. H. K. V. -. B. M. N. U
I går aftes stod menuen på en ny udgave af svinemørbrad i fad, og det blev nu egentlig en succes. Jeg valgte, at tage udgangspunkt i en opskrift jeg faldt over i magasinet "Mad
selleribøf med løg og kapers. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Jeg er VILD med tærter. Det er perfekt tøm-køleskabet-mad, og så er der altså nok til 4 x aftensmad/frokost i sådan en tærte, hvis man serverer en salat til
Chevre Chaud er en fransk bistro-klassiker, som sagtens kan laves derhjemme. Retten fungerer rigtig godt som en let hovedret, men er også god som en forret til flere