H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
Jeg har tænkt mig at bruge opskriften på selve kagen som en grundopskrift og eksperimentere lidt med den - måske noget appelsin i dejen med nødder på toppen
Lidt maizena til at rulle ud i. Fondant / Sugar Paste. Når man arbejder med fondant, er det vigtigt at. Jeg anvender altid et målebæger, der tilsvarer 1 spiseskefuld præcist, en meget ren bordplade eller et plasticunderlag beregnet til fondant, en helt ren og glat kagerulle,. Kom fondanten i en frysepose og læg den på køl i 15-30 min, så er den klar til brug