Lette hovedretter opskrifter

Nem kylling lavet i ovn

Nem kylling lavet i ovn

Nem kylling lavet i ovn. Af INkids. dk Posted 6. februar 2018 · Add Comment VN. F [1. 9. 22_1171]Hvor god er denne artikel
Pastafad med kylling & brocolli - Nemt & lækkert

Pastafad med kylling & brocolli - Nemt & lækkert

Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen. Skønt. Jeg har i dag lavet en nem, lækker pastaret som er nem at bikse sammen

Mørbradgryde i stegeso

Senest opdateret 1/02/16. Mørbradgryde i stegeso. Både retten og Rømertopfen er et levn fra 70érne, men retten smager nu godt, og stegesoen gør kødet så super mørt – så hvorfor ikke servere det til søndagens fællesspisning
Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Ovnbagt laks

Ovnbagt laks

Ovnbagt laks – Laks er en skøn fisk. Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet
Kylling, græskar og rosenkål

Kylling, græskar og rosenkål

Kylling, græskar og rosenkål. Mængde. 2 personer. Forberedelsestid. 15 minutter. Tilberedningstid. 30 minutter. Ingredienser
squash med “falafel”fyld

squash med “falafel”fyld

Hovedretter _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
grøntsager i rød thaicurry

grøntsager i rød thaicurry

Hovedretter 100 g løg. grøntsager i rød thaicurry. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
bagte løg m. linsefyld

bagte løg m. linsefyld

Hovedretter ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
blomkåls- og auberginecurry, en indisk sambar

blomkåls- og auberginecurry, en indisk sambar

Hovedretter ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
mandelpostej

mandelpostej

Hovedretter 15 g blandede, tørrede svampe. mandelpostej. _______________________________________________________________________________________________________________________________________
små spidskålspakker med quinoafyld i kokossovs

små spidskålspakker med quinoafyld i kokossovs

Hovedretter 15 g tørrede, blandede svampe. små spidskålspakker med quinoafyld i kokossovs.  . _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________