Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen. Skønt. Jeg har i dag lavet en nem, lækker pastaret som er nem at bikse sammen
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Senest opdateret 1/02/16. Mørbradgryde i stegeso. Både retten og Rømertopfen er et levn fra 70érne, men retten smager nu godt, og stegesoen gør kødet så super mørt – så hvorfor ikke servere det til søndagens fællesspisning
Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Kategori Børnevenlig mad, Hovedretter, How To, Opskrifter, Uden æg, Vegansk. Veganske frikadeller er noget som jeg har brugt uendeligt mange timer på at perfektionere
Hovedretter 100 g løg. grøntsager i rød thaicurry. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Hovedretter 15 g tørrede, blandede svampe. små spidskålspakker med quinoafyld i kokossovs. . _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Kategori Dip, dressing & diverse, Glutenfri, Hovedretter, Opskrifter. De retter som jeg udvikler som jeg personligt synes bedst om er dem der opstår af “nød”