Kyllingfiletter skæres i mindre stykker og steges med krydderier på evt. Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat medkylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
Det bliver en omgang quesadillas medkylling serveret med guacamole og creme fraiche. Jeg fik en bolle med cheddarost og solsikkekerner, mens min mand fik en ciabatta-bolle, da det er hans favorit
Min kone fik kylling som den nu skal laves klassisk med surt og sødt men på en moderne måde og så en lille skål på siden med stuvede svampe, fløde og svampe er bare "match in heaven"
Hak tomaterne, skær løgene i tern og kom det i en gryde med sukker, eddike, paprika og salt. Som lovet er her opskriften på den meget specielle men helt fantastiske kyllingeburger, som min gruppe og jeg opfandt og lavede til Danpo “Kyllinge-Burger-Battle”
Og husk, solen går lynhurtig ned på disse breddegrader, så kom hellere lidt før - menukortet byder både på letteforretter og desserter, som kan være med til at få tiden til at gå lidt
Sommerlig pastasalat medkylling, oliven og mozzarella. Nogle gange er det bare rarest med kold mad. Vi har ofte lavet en lille cuvettesteg, som er skåret tyndt ud og puttet i, men har du ikke rester, kan du også nemt stege en god bøf, kyllingebryst eller andet, som du skærer i strimler og putter i fladbrødene
VinforslagRisotto er en tung ret, og en lettere frisk hvidvin synes jeg, gør sig godt hertil. Så et par gode lange gåture kan det anbefales at sætte tid af til i weekendprogrammet - til gengæld lover jeg, at forslag til næste uges middagsretter bliver med et minimum af de mindre sunde ting
Kom kyllingen i en tallerken, krydr det godt med salt og peber. Dæk nu løst med f. Kyllingesalat m. Når kyllingen er klar skæres den i tern eller endnu bedre, riv det til trevler med fingrene/en gaffel
Grillet svinekotellettermed frugtsalsa og ovnbagte nye kartoflerLørdag. Skru ned for varmen igen og lad koteletterne hvilke på stegepanden et par minutter
Dressingen laves lettestmed en stavblender men en foodprocessor kan sagtens bruges. Anret medkyllingen skåret i skiver, høvlet parmesan og det sprøde brød
Forretten var en krabbesuppe med revet kylling, asparges, koriander og frisk peber. Indretningen er uformel og vietnamesisk, med laksefarvede vægge, glitter og sort inventar
Samme masse, det er det letteste. I gamle dage ville man typisk bløde bælgfrugter, gryn eller linser, op i suppen, dette gør man dog sjældent idag, men brød har man altid spist sammen med denne suppe