Kartoflerne skrælles og koges i letsaltet vand. Torsken skylles under koldt vand og duppes tør. Torsken skæres i portionsstykker og steges på panden med halvt smør og olie
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og hæld vandet fra. Rødspætte, torsk, laks og rejer er normalt den totale spændvidde af fisk i min fryser, og nogle gange kan det være sjovt at prøve noget nyt
torsk)1 pakke bacon (8 skiver)1 pakke friske grønne bønner1 pakke bredbladet persille2 gule peberfrugter7 forårsløg1 limefrugt1 citron2 blodgrapefrugter3 cm frisk Ingefær3 frisk rød chilli1 løg1 Hvidløg4 store gulerødder3 pastinakker3 porrer1 lille hvidkål1 krukke friske koriander400 g grønne linser1 glas kapers1 ps. 400 g fiskefilet (sej, gedde, torsk)1 løg1 æg2 spsk mel2 dl sødmælk½ spsk olie½ spsk smør1 citron4 store gulerødder3 pastinakker3 porrer1 spsk balsamico2 spsk olie1-2 tsk karry2 spsk kapers1 lille hvidkålshoved5 dl sødmælk1 spsk mel½ tsk reven muskatnød. 7) Sæt en gryde over med 2 liter letsaltet vand8) Skræl gulerødder, pastinakker og porrer i ca 1 cm brede skiver9) Når vandet koger tilsættes først gulerødderne. Stuvet hvidkål12) Sæt en gryde over med 2 l letsaltet vand13) Fjern de yderste blade på kålen, del det i kvarte og skær stokken væk
pangasius, torsk, lyssej eller mørksej. pangasius, torsk, lyssej eller mørksej. Kog fisken i letsaltet vand, gerne med lidt hvidvin i, i knap 5 minutter eller til den er næsten mør
Server til fx torsk stegt på skindsiden eller bare som en let forret. Salat med spæde urter hestebønner og sorte kikærter1 dl sorte kikærter (almindelige kan også bruges) lægges i vand natten over og koges i letsaltet vand ca. 1 dl bælgede friske hestebønner, gives et opkog i letsaltet vand og skylles derefter under den kolde hane