Letsaltet torsk opskrifter

Torsk med selleri og kinesiske kartofler

Torsk med selleri og kinesiske kartofler

Kartoflerne skrælles og koges i letsaltet vand. Torsken skylles under koldt vand og duppes tør. Torsken skæres i portionsstykker og steges på panden med halvt smør og olie
Tapas med hvidfisk

Tapas med hvidfisk

Torsken dampes i letsaltet vand. Torsk med rygeostcreme. Torsken dampes i letsaltet vand. Anret flager af dampet torsk på små tapasbrød
Brandade med salat og trøffelolie

Brandade med salat og trøffelolie

Skræl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Der bruges som regel klipfisk, der er ret kostbart eller saltet torsk som typisk kommer fra Norge
Fennikelsalat

Fennikelsalat

Denne salat er rigtig lækker til en friskfanget fisk, jeg brugte en mindre torsk, men også andre fisk er fine hertil
Rødtunge og Bønnesalat med Honningdressing

Rødtunge og Bønnesalat med Honningdressing

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og hæld vandet fra. Rødspætte, torsk, laks og rejer er normalt den totale spændvidde af fisk i min fryser, og nogle gange kan det være sjovt at prøve noget nyt
Anden & Teologerne!

Anden & Teologerne!

Torsk, tigerrejer, sorte bønner, mandel, hvidløg. Torsk - Sorte bønner - Mandler - Hvidløg - Blomkål - Granatæble
Lynhurtige fiskefrikadeller

Lynhurtige fiskefrikadeller

500g rørt grov fiskefars af torsk (aller helst fra fiskemanden). Kog majskolberne i letsaltet vand i 5-6 minutter
TORSK PÅ PERLEBYG

TORSK PÅ PERLEBYG

Vi har så godt af at spise fisk – helst to gange om ugen, så jeg har udviklet en opskrift med torsk og eksperimenteret lidt med ingredienserne
mungbønnefrikadeller

mungbønnefrikadeller

Havregryn Kog mungbønnerne i letsaltet vand i ca. Hun lavede de smukke timbaler af torsk, som jeg desværre ikke har opskriften på
Middagsmad uge 38 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 38 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

torsk)1 pakke bacon (8 skiver)1 pakke friske grønne bønner1 pakke bredbladet persille2 gule peberfrugter7 forårsløg1 limefrugt1 citron2 blodgrapefrugter3 cm frisk Ingefær3 frisk rød chilli1 løg1 Hvidløg4 store gulerødder3 pastinakker3 porrer1 lille hvidkål1 krukke friske koriander400 g grønne linser1 glas kapers1 ps. 400 g fiskefilet (sej, gedde, torsk)1 løg1 æg2 spsk mel2 dl sødmælk½ spsk olie½ spsk smør1 citron4 store gulerødder3 pastinakker3 porrer1 spsk balsamico2 spsk olie1-2 tsk karry2 spsk kapers1 lille hvidkålshoved5 dl sødmælk1 spsk mel½ tsk reven muskatnød. 7) Sæt en gryde over med 2 liter letsaltet vand8) Skræl gulerødder, pastinakker og porrer i ca 1 cm brede skiver9) Når vandet koger tilsættes først gulerødderne. Stuvet hvidkål12) Sæt en gryde over med 2 l letsaltet vand13) Fjern de yderste blade på kålen, del det i kvarte og skær stokken væk
Fiskelasagne med spinat

Fiskelasagne med spinat

pangasius, torsk, lyssej eller mørksej. pangasius, torsk, lyssej eller mørksej. Kog fisken i letsaltet vand, gerne med lidt hvidvin i, i knap 5 minutter eller til den er næsten mør
VEGETAR og RAMSLØG, undskyld er det ikke forår?

VEGETAR og RAMSLØG, undskyld er det ikke forår?

Server til fx torsk stegt på skindsiden eller bare som en let forret. Salat med spæde urter hestebønner og sorte kikærter1 dl sorte kikærter (almindelige kan også bruges) lægges i vand natten over og koges i letsaltet vand ca. 1 dl bælgede friske hestebønner, gives et opkog i letsaltet vand og skylles derefter under den kolde hane