Når massen er kølet af, så den ikke er varm længere, pisken fløden. Massen skal være let smørbar, altså ikke for tyk men heller ikke for vandet – den skal minde om en smøreostkonsistens
Kuglerne formes i hænderne, når massen er kølet helt ned. Sommerkage m. 2) Æg, mel, sukker, vanilje og salt piskes sammen til en let og “luftig” masse. 6) Chokolademoussen hældes over hindbærmoussen i springformen, som er helt afkølet
Pisk fløden til let flødeskum og vend det forsigtigt sammen med den afkølede kagecreme. Til mandens og svigerfars fødselsdag havde jeg, ud over hindbærrouladen, også lavet macarons og en chokoladekage med jordbær og kirsebær på toppen - en rigtig sommerkage
Hvis væsken er blevet for nedkølet til at opløse husblassen, giv det da et lille opkog. Sommerkage m. Derefter hældes den på kagens afkølet rabarbermousse
Tilsæt æggeblommer, mælk, mel og bagepulver og pisk det sammen til en let flydende masse. Jeg har bare raffineret den lidt og lavet en luksus udgave med marcipan og chokolade og mascarpone - så derfor Olgas sommerkage
Jeg duster faktisk aldrig med maizena, da jeg ikke ønsker, at mine figurer og blomster skal få et "melet" udseende samt efterfølgende bruge tid på at få det fjernet (se i bunden af indlæg om duster)
Kagen er selvkomponeret, da Mille var helt syg for at få kagecreme (hun siger, at hun kan spise en hel gryde med kagecreme alene, hvis hun fik lov), så vi måtte finde på en måde at kombinere hendes ønske med en letsommerkage
Jeg ville bage en lækker sommerkage, og var derfor faldet over denne lækre sag inde på. Bag kagen ved 175 grader i 25-30 min til kagen føles let fast og er lysebrun