Let og lækker gæstemad opskrifter

Pad Thai

Pad Thai

efter med en kniv og rist dem i en tør wok til de er let gyldne og sæt til side. Start med kyllingen og skær den i tynde mundrette stykke
Blinis med laks

Blinis med laks

Pandekagerne smager himmelsk og er relativt "lette", og de tåler fint, at blive gemt i fryseren til en hurtig aftensmad eller forret
Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Løg og hvidløg brunes let på en stegepande i en blanding af smør og olivenolie, og hældes herefter over i det ovnfastefad

artiskokker m svampe og hasselnødder

Den klassiske måde at nyde tidslen på, er at koge den, lave en lækker dressing, dyppe bladene én-for-én i dressingen og suge plantekødet af med tænderne

Hjemmelavet pesto

Efter et par minutter smutter skindet af mandlerne så let som ingenting, og så rister du dem i stedet for