Rør æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en let og luftig masse. Derforuden er den italienske flødebaserede friskost, mascarpone, indblandet sammen med æg, sukker og vanilje
Når kompotten er kølet af, piskes mascarpone forsigtigt med flormelis, citronskal og vaniljekorn. Herefter piskes fløden til let skum (forsigtig - hellere for lidt end for meget
Fløden piskes let i en separat skål. I opskriften er der brugt Mascarpone, hvilket er en alsidig og cremet “smøreost”, som jeg for alvor har fået øjnene op for
Once the cake is completely cool, melt the chocolate and spread on top of the cake. Whip the cream until you have soft peaks- be careful not to over whip otherwise it will split when you add the mascarpone
Rør det smeltede, let afkølede smør i (det må ikke være for varmt, så koagulerer æggene). Pandekager er en hurtig dessert, men også omdrejningspunktet for utallige hyggestunder, af dem vi husker bedst
Så hvis du skal holde en festmiddag – med ALT, som dertil hører…jamen, så lad mig da lige give dig denne her slags step by step guide, som du kan kopiere, og så lover jeg dig, at dine gæster vil blive imponerede og falde i svimer over, hvor fint du har lavet det hele… Let’s be honest, hvem vil ikke gerne sole sig lidt i gæsternes rosende ord
Når mascarpone-osten er blandet godt sammen med piskefløden, venden den samme med æggesnapsen. Ikke just den smukkeste dessert at servere, men helt klart en velsmagende
Pisk fløden til let skum og læg til side. Vend mascarpone med vanilie og de piskede æggeblommer. Min mands yndlings dessert er tiramisu, så det var vist på tide jeg kastede mig ud i at lave denne italienske specialitet
Rabarbersuppe med myntecreme – let og lækkert. Pisk fløden i mascarponen med en elpisker, vend myntesukkeret i, og sæt cremen på køl, indtil den skal bruges