Let mad til mange opskrifter

Let mad i sommervarmen - tyk pandekage med dip

Let mad i sommervarmen - tyk pandekage med dip

Det skal være let at lave og let at spise, så passer det til varmen. Puha, når det er så varmt, så har jeg ikke lyst til at sætte de store tunge måltider til livs
Let og sund aftensmad

Let og sund aftensmad

Derfor er vi begyndt at handle kun en gang om ugen, hvorfor vi er nød til at planlægge, hvad vi skal spise i løbet af ugen
Lækre, lette ovnkartofler!

Lækre, lette ovnkartofler!

Amerikaner mad, når det er be. Super lette og super lækre kartofler lige til at smide i ovnen. Så puttede jeg alle de forskellige ingredienser ned i fadet til kartoflerne og blandede det hele runde
Hurtig mad: Asiatisk risret

Hurtig mad: Asiatisk risret

let er det. Til sidst vendte jeg lidt thai basilikum og ærtespirer i retten, hvilket gav det hele et løft og gjorde retten mere spændende og "autentisk" asiatisk
Mad i juli?

Mad i juli?

Med en let coleslaw af spidskål og gulerødder til – finsnittet spidskål, finthakket gulerod og en dressing af halvt cremefraiche og halvt Hellmanns mayo, smagt til med sennep, vineddike og sukker
Mad. God mad. Bedste mad i 2017 …

Mad. God mad. Bedste mad i 2017 …

Grillet blæksprutte med brankede kartofler, grillet citron og to slags mayonnaise. Altså over til Sverige, så over vandet til Finland, op langs kysten op til det allernordligste Norge og ned langs den norske kyst lidt ind i Sverige igen og så hjem
Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

Hvis du ser på de to typer af selskaber vil det ene nok elske en brunch fyldt med grønne lette retter og de andre en brunch fyldt med protein

Mexicansk tærte med let fuldkornsbund

Jeg craver ofte en anden type mad end normalt (ja lad os give babyboy skylden nu vi kan. Mængden af fyld efter de mange grønsager kom helt bag på mig, så den sædvanlige torsdag-reste-dag blev til endnu en lækker tærte
Om Lindyhop, onlineforløb og god mad

Om Lindyhop, onlineforløb og god mad

Rist nødderne på en pande til de er let gyldne, og køl dem derefter helt ned. Smelt smøret på en pande, og lad det blive let brunt