Lemon tart opskrifter

Strawberry tart

Strawberry tart

Add the lemon zest, juice and egg yolk and whisk the mass together. It’s a twist on a traditional Danish strawberry tart
På fisken igen igen!

På fisken igen igen!

Men først kommer der lidt brød og hvidløg mayo på bordet, der på underligvis smagte utroligt meget af eddike meget lidt af hvidløg og så manglede der salt så det blev en meget vag oplevelse tilsat brød der også tydeligt manglede salt til at give lidt smag, så en lidt dårlig og uventet start fra et sted vi kun kender for at have utroligt godt styr på smag og balance

Rhubarb tart (rabaratærte)

Add lemon peel and cinnamon stick. 1 cup sugar1/3 cup water3 3 x 1/2-inch strips lemon peel (yellow part only)1 cinnamon stick, broken in half2 pounds fresh rhubarb, trimmed, cut diagonally into 1/2-inch-thickpieces (about 6 cups)For crust. Transfer to 9-inch-diameter tart pan with removable bottom. Freeze tart crust 15 minutes