Mens auberginerne bliver bagt, laves soya/tomatsovsen. Jeg skræller aldrig auberginer, fordi selve skrællet, med dets mørke bordeaux/sorte farve, er rigt på stærke antioxidanter, som jeg også vil have med i retten)
Lav den. Bladene arter sig, som de selv vil, men de lægger sig altså ned under tilberedningen. trække nogle minutter på grill til sidst for at få osten helt sprød
Selve suppen er noget nær kaloriefri, så det er ok at nyde de lækre ostebrød til. )Denne ret er fra Claus Meyers Almanak, og det er en rigtig fin sommerret, selv om den sikkert også kan spises på andre årstider
I Italien er den helt almindelig, og når jeg var så heldig at kunne lave retten med den røgede ost, er det, fordi min gode ven, italiensfareren og superkokken Hans, forærede mig et stort glas med mozzarella, som han selv havde røget i sin egen selvbyggede rygeovn
Her er en opskrift på en burger vi lavede i hytten i går, og som smagte helt fantastisk. Personligt er det dog mere maden end selve fodboldkampen der interessere mig
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt