Denne omgang lavede jeg også med et par søde piger. Du kan selvfølgelig også selv rulle dem på forhånd, men der er noget enormt hyggeligt ved at sætte sig ved et bord, der er fyldt med små skåle og tallerkener med lækkert grønt, kød, krydderurter, sprøde sager og dip, og så selv kunne fylde og spise sine egne ruller
Da jeg var i Barcelona for at besøge min søster, lavede vi disse superlækre friske forårsruller. De er nemme at lave, og indholdet kan man variere, som man lyster (brug fx også tofu)
Lav først rejerne samtidig med, at du koger nudlerne og snitter grøntsagerne. Derefter kan du begynde at bekymre dig om selveforårsrullerne, da de kræver lidt opmærksomhed
Nu er du klar til at laveselve forårsrullen. Inden du laver de sidste par forårsruller færdig, hælder du olie i din sautepande, wok eller hvad du nu vælger at bruge
Brug dem, som de er, eller som inspiration til lidt ekstra forkælelse af ungerne i vinterferien, hvor de selv får lov at være en del af processen omkring at lave maden
Det er ved at være meget længe siden, jeg sidst har fået dem, så i går lavede jeg dem selv og kom dem i friske forårsruller sammen med risnudler, salat, krydderurter og grønsager
Der skal soya og sød/stærk chilidipsauce til – lav den selv eller brug en fra flaske. Forårsruller er ikke så svære at lave, hvis man bare har den rigtige dej
Denne lækre burger er med vores hjemmelavede burgerboller, men du kan selvfølgelig altid bruge nogle af de gode, grove boller, der kan købes i dagligvarebutikker