Jeg har før lagt opskrifter ind på Spinat-lakselasagne (find opskrift her) eller på Hokkaido-lasagne med spinat, ærter og ost (find opskrift her), men jeg har opdaget, at jeg ikke har fået delt opskriften på en helt traditionel lasagne med jer, og det er da en fejl
Du kan også bruge andre grøntsager end dem, jeg har brugt her – blomkål, kartofler, spinatog porrer egner sig også fortrinligt, bare de lige får en tur i hakkeren først
Start med et lag af sovs + lidt mornay og fordel lidt af spinaten udover. Skub løg og hvidløg ud til grydens sider, kom oksekødet i og lad det ligge med den ene side ned af, så det får godt med farve
En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinatog hytteost, en nem lasagne med laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinatog ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version med aubergine, spinatog mozzarella
Jeg er fan af lasagne i alle afskygninger, og den skal også have plads i denne uge. Ugen starter ud med den lækreste deluxe lakseroulade med spinat serveret med en frisk melonsalat med avocado, ærter og ristede cashewnødder
For ikke alene er spinat sundere, end hakket oksekød, det smager også godt. Men det var næppe spinatlasagne hverken vi eller Garfield smovsede os i dengang, men vi er da heldigvis blevet klogere – eller bare mere alternative
spinat. Tilsæt oksekødetog brun det sammen med løgene og hvidløget. Det kan vel næppe komme som et chok for nogen, at en af mine all-time livretter er lasagne
Det eneste jeg vidste var, at det skulle være noget med oksekød – og selvom jeg allerhelst var klar på lasagne eller pizza, så gad jeg ikke ud for at finde en åben butik for at handle den livsvigtige ingrediens ost
Prøv også at erstatte disse grøntsager porrer, spinat, pastinak eller andre gode grøntsager. Varm fedtstoffet i en wok/dyb pande og kom kødet på, når det er godt varmt i et par minutter
Prøv at ligge et par håndfulde baby spinat imellem et af lagene, super lækkert. Byg herefter lasagnen op med skiftevis et lag squash “plader” og kødsovs
Brug også revne gulerødder, hakket spinat, majs, ærter, eller lignende. Jeg har brugt lidt tid på at finde en måde at lave en lækker og cremet lasagne, hvor der hverken er ost eller hvede i