Først hælder du et lag tomatsauce, herefter spreder du lidt af hytteostblandingen ovenpå, topper med et tyndt lag kartoffelstrimler og hælder mornaysauce ud over hele herligheden
Øverste lag sluttes af med fyld og mornaysauce, og evt. Hvis man synes den for hurtigt tager for meget farve, kan man skynde sig, at skrue lidt ned for varmen, eller simpelthen dække sin lasagnemed et lag alufolie
Lasagnen afsluttes med et lag sauce og et godt lag gratineringsost. med råkostsalat og flute. Læg først et tyndt lag mornaysauce i bunden, derefter spinat, så fisk og lasagneplader
Start og slut medkødsauce. Lasagnen kan med stor fordel laves dagen før og få lov til at stå at trække i køleskabet, det er bare at sætte den på køl i stedet for i ovnen
Nu skal lasagnen laves først med lidt mornaysauce, kødsauce og plader som gentages. Kødsovsen tilsmages med salt og peber, og du kan også tilsætte lidt chili, for at give lasagnen et lille pift (chili lasagne)
Jeg er fuldt ud klar over, at man selv kan lave en mornaysauce – det er også forsøgt naturligvis – og med godt resultat – men ak, ikke helt så godt som denne her færdige
Du kan krydre sovsen med muskatnød, hvis den fx skal bruges til lasagne. Dermed ikke sagt at hans sovs er noget forbandet crap, men lad være med at kalde det Bechamelsovs
Skær dem til hvis de ikke passer i størrelsenLæg skiftevis et lag sauce og et lag friske lasagneplader til saucen slipper opSlut altid af med et lag sauceDrys et tyndt lag revet ost over lasagnenPynt eventuelt med halverede cherrytomaterBages midt i ovnen i ca
Lasagnemed oksekød og grøntsager. hakket oksekød ( Mexi-pandekager, lasagne). Jeg har haft en del efterspørgsel på madplaner og har gået længe med tanken om at udgive mine egne madplaner her på bloggen