Det betyder bestemt ikke, at jeg ikke spiser kød – jeg er nemlig stadig vild med fx en klassisk lasagne, nogle gode kyllingefrikadeller , et lækkert stykke laks eller en god kyllingeret som denne marokkanske kylling
Hokkaido-lasagnemedspinat, �. Lasagne – en favorit. Retten består af en halvt hokkaido græskar fyldt med en rest kødsovs fra dagen før – du kan også sagtens bruge andet fyld som fx Chili con carne
Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer jeg ogsåmed gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes
Så lasagneplader, en fjerdedel af hvad der er tilbage af ostesaucen ogspinaten fordeles ligeligt, ovenpå spinaten fordeles det resterende mozzarella og et nyt lag lasagneplader fordeles
De fleste kender nok de mere klassiske versioner med kød, fisk eller kylling, men jeg er også ret vild med en vegetarisk hokkaido-lasagnemedspinat, ærter og ost
Smag til med salt og peber og hæld over lasagnen. Jeg elsker lasagne, og til tider kan det være rart at prøve nye varianter, så det ikke bliver for kedeligt
I en rigtig lasagne skal man ikke være nærig med osten og den skal helst være rigtig saftig. Så brug rigelig med ost, bechamel og lav en rigtig god tomatsauce
Hæld tomaterne i sammen medspinatenog rør. Svits løg ogkylling i lidt olie eller smør til kyllingen er blevet hvid (husk den bliver stegt færdig i ovnen) og krydr med lidt salt og peber