Fordel nu sauce og lasagneplader, og drys med ost på toppen. Fyld de mosede tomater i blenderen, og put gulerødder, broccoli, champignon, fetaost og hvidløg i
Herefter laves lasagne som vanligt med kødsauce og bechamelsauce. Jeg bager ofte Oopsies – små flade skybrød, der smager herligt med ost og peberfrugt og mætter SÅ meget
Det smager også rigtig godt medbroccoli. Hvis man synes den for hurtigt tager for meget farve, kan man skynde sig, at skrue lidt ned for varmen, eller simpelthen dække sin lasagnemed et lag alufolie
Det eneste jeg vidste var, at det skulle være noget med oksekød – og selvom jeg allerhelst var klar på lasagne eller pizza, så gad jeg ikke ud for at finde en åben butik for at handle den livsvigtige ingrediens ost
Hvis man laver lasagne, river man ekstra squash eller gulerødder og tilsætter. sammen med i syv år. at spise knap så meget kød og at spise råkost eller broccoli og gulerødder til
Derudover differentierer de fint mellem at være nye og moderne retter eller grønne(re) versioner af kendte klassikere som stegt flæsk, frikadeller, lasagne etc
Groft revet – god som rå i salater, til råkost, kødsovs, lasagne eller i fars. Det kan være sjovt at tænke over, at grøntsagers udskæringer er med til at definere det udtryk, som den færdige mad får og den fornemmelse man mærker i munden, når man spiser den
Server lakselasagnen sammen med nye asparges kartofler på salatbund og brød smurt med. Smør et ovnfast fad med lidt rapsolie, og læg laksefileterne (uden skind) på bunden
Den er nemlig virkelig god til at hakke grøntsager til ukendelighed, og denne grøntsagsmos er virkelig god at putte i kødsovs, lasagne, gryderetter osv