Så lasagneplader, en fjerdedel af hvad der er tilbage af ostesaucen og spinaten fordeles ligeligt, ovenpå spinaten fordeles det resterende mozzarella og et nyt lag lasagneplader fordeles
Lasagnen er, som nævnt, uden ost men stadig med en rigtig lækker smag og den er slet ikke tør. Det afsluttende lag er uden lasagneplader, men der kan med fordel spredes lidt rasp på toppen
Maden i dag er lasagne fra fryseren til mig og rugbrød til Christian (jeg fik rugbrød i går, hvor han fik biksemad), så det er jo dejligt i forhold til at skulle tage den lidt med ro
I opskriften bruger hun kalkunkød, men jeg vidste ikke lige hvor jeg kunne finde det i hakket form, så jeg lavede det med oksekød - og tilsatte desuden mornaysauce, en ting jeg absolut ikke kan undvære i lasagne
Den lavede ikke medlasagneplader, men med pastaskruer i stedet for, og den blev rigtig god, men mindede bare mest af alt om en slags pastagratin eller en bagt kødsovs
Jeg synes der var rigeligt med mornay sauce, så jeg undlod ekstra revet ost. Hvis man synes den for hurtigt tager for meget farve, kan man skynde sig, at skrue lidt ned for varmen, eller simpelthen dække sin lasagnemed et lag alufolie
Det eneste jeg vidste var, at det skulle være noget med oksekød – og selvom jeg allerhelst var klar på lasagne eller pizza, så gad jeg ikke ud for at finde en åben butik for at handle den livsvigtige ingrediens ost
Alle slags kød, alle slags grønsager, man kan erstatte pastaen med squash, tortillas og sikkert mange andre ting, og på den måde kan jeg blive ved i det uendelige