Læg lammekøllen i stegesoen og læg evt. Stegesoen skal sættes i en kold ovn. Hæld 5 dl koldt vand ved og læg låget på stegesoen. Da temperaturen var på 65 grader fjernede jeg den øverste halvdel af stegesoen og lod lammekøllen få 10 minutter v
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
rødvin eller tør vermouth (eller 50% af hver)Støbejernsgryde eller en stegeso. lammekølle 1. 5-2 kg uden rørben7 gulerødder1 lille knoldselleri2 fed hvidløg med skræl5 rødløg2 spsk
Valget faldt på den kvalimad laver på sin blog - altså saltet, langtidsstegt og brunet. Sæt i køleskab i stegesoen indtil den skal brunes, og steges færdig
Men den smager godt sådan en langtidsstegt okseculotte. Og så er det bare at lave forberedelserne, sætte gryden, bradepanden, stegepanden, taginen, stegesoen eller hvad du bruger over blusset, på grillen eller i ovnen