Langtidshævede boller surdej opskrifter

Sprøde Majsstykker med Kerner

Sprøde Majsstykker med Kerner

De her majsstykker er langtidshævede og har ca. Grovboller med surdej. Det giver ikke syrlige boller men mere nogle sprøde og velsmagende boller der henter noget sødme fra netop majsmelen
Langtidshævede boller - grundopskrift

Langtidshævede boller - grundopskrift

Opskrift på surdej kan findes på Meyers hjemmeside, hvis man har mod på det. Jeg plejer at lave dejen om aftenen og bage bollerne om morgenen
Langtidshævede mysliboller

Langtidshævede mysliboller

Start med at komme surdej og gær i en stor skål, derefter det kolde vand. Myslibollerene fristede og maven skreg, der var ikke noget at gøre, myslibollen måtte bare ned… og det kom den, med stor tilfredsstillelse
Hvedeboller med Rugkerner

Hvedeboller med Rugkerner

Hvedeboller med rugkerner, er mest af alt helt almindelige langtidshævedehvedeboller, hvor man bare tilsætter hele rugkerner

Koldthaevede Boller Opskrift

LangtidshævedeDurumboller. Rosinboller med Ristede Mandler & Kanel. Græskarboller. Bland surdejen med 2. Smuldr gæren i en skål