Søndag morgen bagte jeg en portion langtidshævedeboller. Jeg afprøver altid forskelligt mel, frø eller kerner for at finde den perfekte opskrift og for at afprøve nye sunde sager
"Luksusudgaven af køleskabsboller" Grupe&MeyerFalslevgård Mølle. Form 8 boller af dejen og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 220 grader i 20-25 minutter. Konklusion 8 boller af dejen og sæt dem på en bageplade med bagepapir
Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævedevalnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Endnu en omgang langtidshævedeboller er blevet bagt. Og ved at dejen kan holde sig flere dage i køleskabet så er det ekstra nemt at trylle en portion nybagte boller frem
De her majsstykker er langtidshævede og har ca. Grovboller med surdej. Opskrift på Majsstykker. Det giver ikke syrlige boller men mere nogle sprøde og velsmagende boller der henter noget sødme fra netop majsmelen
Koldhævede grovboller kaldes også langtidshævedegrovboller. Grovboller – opskrift. Så den opskrift du får her, er bare én ud af mange måder at gøre det på
Langtidshævedemüesli-boller med æble, kanel – en lille smule mørk chokolade – og masser af gods i. Alle opskrifter, Børnevenlige retter, Brød & boller, Madpakken ca