Søndag morgen bagte jeg disse langtidshævedegulerodsboller til min familie. Det er en opskrift som både er gammel, men også meget brugt for bollerne er både nemme at lave og smager godt
Endnu en omgang langtidshævedeboller er blevet bagt. Og ved at dejen kan holde sig flere dage i køleskabet så er det ekstra nemt at trylle en portion nybagte boller frem
Langtidshævedemüesli-boller med æble, kanel – en lille smule mørk chokolade – og masser af gods i. Når dejen har hævet hives stykker af som formes forsigtigt til nogle let aflange boller
Disse boller er efterhånden fast inventar i mit køkken, efter jeg har fundet ud af, at min mave fungerer meget bedre, når jeg følger en LOW FODMAP diæt
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Nu har jeg prøvet to gange at lave langtidshævedeboller. Med den spiseske (dyp skeen i vand) sætter du bollerne over på en bageplade med bagepapir
, Kanelbrød - er bare lækkert, Langtidshævedehavreboller - indeholder kun havregryn som det grove, opskriften på Franskbrød er en rigtig god grundopskrift som jeg selv synes rigtig godt om til pølsebrød, flutes og franskbrødet selvfølgelig
Rustikke langtidshævede spelt. Derudover har jeg tilsat solsikkekerner for at give bollerne lidt bid. Flutene er lavet på havregryn, sigtet- og fuldkornsspeltmel, da de skal være Fodmap venlige
Den langtidshævede. Morgenboller. Amerikanske havregrynspandekager. Den må ikke være for klistret, og der må heller ikke bruges for meget mel, så bollerne bliver tørre