Surdejsbrød i gryde – Sprødt langtidshævet grydebrød Sprødt langtidshævetgrydebrød. Grydebrødet fandt jeg da jeg ledte efter et lækkert koldhævet brød, der mere eller mindre kunne passe sig selv Madkrummen
Verdens bedste brødLangtidshævetbrød. Brødetbliver lavet i en gryde – altså bagti en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillenHurtig Mums
Verdens Bedste Brød Du skal bage brødeti en grydeindei ovnen. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeskeKvalimad.dk
Grydebrød Hjemmelavet brød (langtidshævet)Brødet her er nemlig koldhævet og langtidshævet - det betyder at der ikke bruges meget gær og at gæren laver alt arbejdet for digMadopskriften
Verdens bedste brød Det er et langtidshævetbrød, der ikke skal æltes, og hvor der skal så lidt gær i, at man tror det er løgn MADGLADMAD
Hvedebrød – surdej versus surdej versus uden surdejBrød med surdej og langtidshævet er naturligvis langt bedre, men står man lige og mangler et brødtil søndag morgen, eller man lovede at tage noget med på arbejde, så er denne opskrift ganske finWeekendbageren
Et godt brød Denne opskrift har egentlig været mingrundopskrifti mange år dog ikkebagtigryde, men ofte på stenplade Vegetaropskrifter