Skålen blev dækket med en tallerken og et håndklæde inden det blev stillet udenfor i kulden. Søndag morgen bagte jeg disse langtidshævedegulerodsboller til min familie
Bollerne er super nemme at lave, kræver ingen æltning og er dermed uden røremaskine. Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævedevalnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
Endnu en omgang langtidshævedeboller er blevet bagt. Chiabollerne er blevet lækre sprøde udenpå og har en god krumme, lækre med smør, en god ost og en klat æblegele
De her majsstykker er langtidshævede og har ca. Grovboller med surdej. med en spatel og vend dem i majsmel/rugmel blandingen og læg dem så en bageplade
Langtidshævedemüesli-boller med æble, kanel – en lille smule mørk chokolade – og masser af gods i. Når dejen har hævet hives stykker af som formes forsigtigt til nogle let aflange boller
Jeg plejer at lave dejen om aftenen og bage bollerne om morgenen. Men hvis man skal bruge bollerne samme dag, kan man reducere hævetiden ved at øge mængden af gær