Gok frøene let i morteren, og bland dem med knust hvidløg, olivenolie, citronsaft og salt. Så kommer maden ind – lammeryg, græske kartofler og en græsk salat med hvidkål
timian, helst friskHvidløgSaltPeber. Hvidløg. ½ lammeryg på 1½ kg (2 ribben per person)rosmarin, helst frisk. ½ lammeryg på 1½ kg (2 ribben per person)
Lammeryggen lægges i en bradepande og smøres med pestoen. tilsættes hvidløg men ramsløgene har i forvejen en meget karakteristisk duft og smag af hvidløg
Hvidløg efter smag og behag. Krydderurter og lammeryg er nærmest uadskillige. Fremgangsmåde til lammeryg med bagekartofler med agurk/løg og chili cremefraice, tzatziki og grillede grønsager
Lammeryggen lægges i en bradepande og smøres med pestoen. tilsættes hvidløg men ramsløgene har i forvejen en meget karakteristisk duft og smag af hvidløg