Lammekølle i ovn opskrifter

Lammekølle i ovn

Lammekølle i ovn

Læg lammekøllen på en bagerist, og sæt den iovnen med bradepanden under. Gnidlammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv

Lammekølle i ovn

Læg lammekøllen på en bagerist, og sæt den iovnen med bradepanden under. Gnidlammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Lammekølle med ingefær

Lammekølle med ingefær

Har siddet udenfor og nydt solen for første gang i år. Der er virkelig forår i luften med fulgekvidder, blomstrende krokus, vintergækker og erantis overalt
Lammekølle i Rømertopf

Lammekølle i Rømertopf

Læg låget på Rømertopfen, og sæt den på en rist nederst i en kold ovn. ovn. Skær små lommer ilammekøllen og kom små stykker hvidløgheri
Udbenet, marineret og grillet lammekølle

Udbenet, marineret og grillet lammekølle

Hvis du har en stor lammekølle skal du fordoble marinademængden. Blend ingrediensernetilmarinaden. Har du ikke selv lyst til at udbene lammekøllen så få slagteren til at gøre det for dig
Tilbage til 80’erne

Tilbage til 80’erne

Fiks og færdigeligetil at putte iindkøbskurven, hjem i fryseren og senere iovnen. I hvert fald i byen, mens man på landet syntes, at det var noget kjøvenhavneri og stædigt blev ved med at kalde det for æggekage
Langtidsstegt lammekølle med øl

Langtidsstegt lammekølle med øl

flødeLav nogle snitilammekøllen på ca. Læg lammekøllen oven på og kom cherrytomaterne ovenpå. timianhavsaltfriskkværnet peberen håndfuld melevt
Lammekølle

Lammekølle

Skær små lommer ilammekøllen og put hvidløgsstykkerneindi lommerne. smør ( Jeg brugte Kærgårdens med Italienske urter)

Yoghurt-marineret Lammekølle

Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Lammekøllen kan tilberedes med eller uden ben. Gå lammekøllen efter for evt
Lam på græsk

Lam på græsk

- Og derfor faldt tanken straks på den lammekølle jeg havde liggendei fryseren. - Den største udfordring, var at få gryden indiovnen, min alm
Mornay kartofler

Mornay kartofler

lammekølle – det er helt klassisk og lækkert. Jeg synes det er bedre end at bruge dem rå iovnen, fordi man så kan være helt sikker på at nogle af dem ikkestadig er rå, når de tages ud

Forloren hare m/ Lammekød

Rør en fars af hakket lammekød, æg, citronsaft, rosmarin, allehånde, salt og peber. Riv et løg, og et hvidløg og rør i farsen