Læg lammekøllen på en bagerist, og sæt den iovnen med bradepanden under. Gnidlammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Læg lammekøllen på en bagerist, og sæt den iovnen med bradepanden under. Gnidlammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Lammekølle med gulerødder og oliven og ovnkartofler. Lam er også påskemad iItalien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketraditionifamilien
Har siddet udenfor og nydt solen for første gang i år. Der er virkelig forår i luften med fulgekvidder, blomstrende krokus, vintergækker og erantis overalt
Hvis du har en stor lammekølle skal du fordoble marinademængden. Blend ingrediensernetilmarinaden. Har du ikke selv lyst til at udbene lammekøllen så få slagteren til at gøre det for dig
Fiks og færdigeligetil at putte iindkøbskurven, hjem i fryseren og senere iovnen. I hvert fald i byen, mens man på landet syntes, at det var noget kjøvenhavneri og stædigt blev ved med at kalde det for æggekage
Denne gang lavede jeg en form for spanske kartofler og rodfrugter bagt iovn. Jeg nåede desværre ikkeinden påske, at få lagt en aldelses lækker opskrift på intervalstegtlammekølle på bloggen
lammekølle – det er helt klassisk og lækkert. Jeg synes det er bedre end at bruge dem rå iovnen, fordi man så kan være helt sikker på at nogle af dem ikkestadig er rå, når de tages ud