Årets påskelammekølle blev stegt i grillen i år. Det var helt mørkt, før den var færdig, og Bondemanden i sin rolle som uovertruffen Grillkonge måtte have pandelampen i brug for at tjekke stegetermometeret
Så snart lammekøllen er kommet ud af ovnen, skruer du temperaturen op på maks med grill og varmluft. Når de er godt brune, tager du dem ud og vender dem, sådan at de bliver grillet på alle sider
Hvis du har en stor lammekølle skal du fordoble marinademængden. Stik grillspyd igennem kødet på den tynde kant, så det ikke trækker sig sammen eller krøller under grillningen
Den ultimative lammekølle. Grillet lammemørbrad med hvidløgsbagte asparges og svampe. Læg lammekøllen i et ovnfast fad, og rids fedtet på kryds og tværs
Der går ikke røg af et lam, hvis der ikke er grill. Efter en kølig drink - mousserende rosévin med hyldeblomst, var appetizeren et par kapitler krimi, mens grillen blev klar
Den ultimative lammekølle. Grillet lammemørbrad med hvidløgsbagte asparges og svampe. Læg lammekøllen i et ovnfast fad, og rids fedtet på kryds og tværs