Erstat nu ikke lammekødet med oksekød, fordi du ikke orker, at opstøve det. Det er ikke den samme smagsoplevelse uden lammekødet, som du i øvrigt kan købe i mange velassorterede supermarkeder (jeg købte mit i Føtex)
Til aften lavede jeg en indisk dhal med pølser af lammekød, og det var virkelig vellykket. De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel
Her er en nem lille opskrift på hvordan man kan skifte de ordinære frikadeller ud med eksempelvis lammekød og sætte dem på et spyd således at de også skifter form
500 g hakket lammekød – vi brugte lammeculotte og hakkede den selv i kødhakkeren. 500 g hakket lammekød – vi brugte lammeculotte og hakkede den selv i kødhakkeren
Biryani kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk
Biryana kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager såsom kartofler, aubergine og gulerødder, hvis retten ønskes vegetarisk
Smelt smørret i en gryde og brun det krydrede lammekød. Lammetagine med honning og grønt2 spsk hele korianderfrø1 spsk spidskommen3 nelliker1 kg skært lammekød fra bov eller nakke50 gr smør4 spsk olivenolie1 løg2 fed hvidløg30 gr frisk ingefær1 tsk tørret chili3 spsk honning1 appelsin300 gr udblødte kikærter (Læg kikærter i koldt vand dagen før)2 fennikler med top300 gr savoykålKnus de tørrede krydderrier i en morter
Når man siger ja til Irland siger man også ja til hele krabber, Guiness, whisky, stew med lammekød. I de næste dage skal jeg besøge det kulinariske Irland og jeg glæder mig vildt til at opleve det skønne grønne og frodige land
Og så er der hede debatter om ingredienserne, skal der svinekød i cevapcici, eller skal oksekød og lammekød blandes, eller skal vi blande alle tre sammen