Lammekød opskrifter

Marineret lammekød

Skær lammekødet i tynde strimler. 1400 g lammekød, bov eller kølleSådan gør du. Hæld det over lammekødet og lade det marinere i ½ - 1 time

Det lækreste lammekød

Så fik vi igen kød hjem. Denne gang var det årets lam. Et stort, flot og lækkert lam af den fineste slags

Marrokansk lasagne med lammekød

Erstat nu ikke lammekødet med oksekød, fordi du ikke orker, at opstøve det. Det er ikke den samme smagsoplevelse uden lammekødet, som du i øvrigt kan købe i mange velassorterede supermarkeder (jeg købte mit i Føtex)
Farserede tomater med lammekød

Farserede tomater med lammekød

400 g hakket lammekød. Skær toppen af tomaterne, lad eventuelt stilken blive siddende. Udhul tomaterne og gem fyldet
Genial gryderet: Dhal med lammekød

Genial gryderet: Dhal med lammekød

Til aften lavede jeg en indisk dhal med pølser af lammekød, og det var virkelig vellykket. De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel
Spyd med lammekød

Spyd med lammekød

Her er en nem lille opskrift på hvordan man kan skifte de ordinære frikadeller ud med eksempelvis lammekød og sætte dem på et spyd således at de også skifter form
Lasagne med lammekød

Lasagne med lammekød

3. -. 4. p. e. r. s. 0. g. h. a. k. t. l. m. ø. d. o. i. n. 2. f. v. 1. /. q. u. å. b. F. y. 5. z. S. T. æ. ,. K. L. c. 8. B. I. k g
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Du kan komme soltørrede tomater, oliven, fetaost, hvidløg eller lammekød i, eller hvad du nu mener gør dit farsbrød græsk
Musaka

Musaka

500 g hakket lammekød – vi brugte lammeculotte og hakkede den selv i kødhakkeren. 500 g hakket lammekød – vi brugte lammeculotte og hakkede den selv i kødhakkeren
Biryani opskrift

Biryani opskrift

Biryani kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk
4 afrikanske retter

4 afrikanske retter

Biryana kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager såsom kartofler, aubergine og gulerødder, hvis retten ønskes vegetarisk
Lammekølle på grill

Lammekølle på grill

70 grader, hvis man ikke vil have rødt lammekød. Lammekølle på grill. Udgivet den 26. marts 2016 by Karen Engell Dalsgaard
Lammetagine med honning og grønt

Lammetagine med honning og grønt

Smelt smørret i en gryde og brun det krydrede lammekød. Lammetagine med honning og grønt2 spsk  hele korianderfrø1 spsk spidskommen3 nelliker1 kg skært lammekød fra bov eller nakke50 gr smør4 spsk olivenolie1 løg2 fed hvidløg30 gr frisk ingefær1 tsk tørret chili3 spsk honning1 appelsin300 gr udblødte kikærter (Læg kikærter i koldt vand dagen før)2 fennikler med top300 gr savoykålKnus de tørrede krydderrier i en morter
Krabbesalat

Krabbesalat

Når man siger ja til Irland siger man også ja til hele krabber, Guiness, whisky, stew med lammekød. I de næste dage skal jeg besøge det kulinariske Irland og jeg glæder mig vildt til at opleve det skønne grønne og frodige land
Cevapcici eller hvad de nu hedder

Cevapcici eller hvad de nu hedder

Og så er der hede debatter om ingredienserne, skal der svinekød i cevapcici, eller skal oksekød og lammekød blandes, eller skal vi blande alle tre sammen
Karrykål

Karrykål

Kødet i denne ret kan varieres fx kan du bruge hakket oksekød eller lammekød istedet for kalv og flæsk
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

500 g hakket lammekød. 2 løg, meget finthakket. 2 fed hvidløg, finthakket. 1 1/2 dl. mælk. ½ dl piskefløde. 2 æg