Lammefilét opskrifter

Manchuriansk Lammefilet med Tamarind Slaw

Manchuriansk Lammefilet med Tamarind Slaw

D. e. n. r. t. v. i. k. l. g. æ. s. m. a. d. ,. o. h. ø. u. R. f. y. p. -. w. '. T. b. c. M. L. S. 2. I. ½. 1. 3. 0. K. 4. å. j. F. P. B. H. 5. 6. V. 7
48 timers lammefilet

48 timers lammefilet

2 stk lammefilet. 1 spsk hoisin. 1 dl syrlig æblemost. 1 tsk revet frisk ingefær. 1 spsk sesamolie. Bland hoisin, æblemost og den revet ingefær sammen i et fad
Den Store Påskemiddag

Den Store Påskemiddag

Lige om lidt propper jeg hele min familie og en uanstændig masse bagage i bilen og kører til Schweitz
Lam på tre måder

Lam på tre måder

Påskelam på tre måder. Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt. Og nej, godt lammekød smager ikke af uld
Smørbrød med lam og naturens smaker  ♥

Smørbrød med lam og naturens smaker ♥

Tenker tilbake på herlige august-dager, med lam på beite og naturen fylt opp med sopp, frukt og bær. Nå skal vi nyte våren og sommeren i lang tid fremover -og det skal bli så herlig ♥
Nudelsalat med lammefilet

Nudelsalat med lammefilet

600 g lammefilet1 pk. risnudler , vermicelli1 ss chiliolje2 båt hvitløk200 g voksbønner1 stk. rød paprika1 krm salt1 ss soyasaus2 ss søt chilisaus3 ss frisk koriander100 g peanøtter1

Påskelam på tre måder

Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt. Og nej, godt lammekød smager ikke af uld
Risotto med Forårsgrønt

Risotto med Forårsgrønt

Risotto er en af de retter jeg har kæmpet lidt med. Jeg synes aldrig resultatet har nærmet sig restauranternes nok, men jeg har fundet frem til, at en af hemmelighederne er, at det er nødvendigt at bruge de rette ris
Min julemenu

Min julemenu

GLÆDELIG JUL. Håber I alle har haft en skøn juleaften og nyder juledagene. Jeg er måske den største anti-julemads-spiser i mands minde – jeg kan ikke fordrage det stads, så derfor måtte jeg igen i år lave en anderledes julemenu – kun til mig
klar med påskelammet?

klar med påskelammet?

Så er der en opskrift fra kogebogen Smagstid. I kogebogen er aprils hovedret lam. Sæsonmæssigt er det ikke helt holdbart med lam til påske, da lammene fødes i april og først slagtes i efteråret

Lammefilet

Lammefilet. Jeg plejer at servere en rodfrugtemos, ristede svampe (f. eks. ristede østershatte) eller råstegte rodfrugter til

Lammefilet med rødvinssky og kartoffelragout

Sæt ovnen på 175°. Påbegynd kartoffelragouten bagefter. Børst eller skrab kartoflerne. Skær den nederste, træagtige del af aspargesen og skær den i 3 cm lange stykker

Lammefilet med aspargessalat

Gnid lammet i salt, peber og olie, brun det på panden, og steg det færdigt i ovnen i ca. 15 min. , til det er rosa indeni

Ugens madplan uge 13

Ugens madplan uge 13. Posted on marts 24, 2013 by camsej | Skriv en kommentar. Nu skal der grøntsager på bordet