D. e. n. r. t. v. i. k. l. g. æ. s. m. a. d. ,. o. h. ø. u. R. f. y. p. -. w. '. T. b. c. M. L. S. 2. I. ½. 1. 3. 0. K. 4. å. j. F. P. B. H. 5. 6. V. 7
2 stk lammefilet. 1 spsk hoisin. 1 dl syrlig æblemost. 1 tsk revet frisk ingefær. 1 spsk sesamolie. Bland hoisin, æblemost og den revet ingefær sammen i et fad
Herlig smak av Norsk natur. Lam er bare så godt -og er så mye mer enn bare fårikål og pinnekjøtt. Det beste på lammet er jo det som ikke går i fårikålgryta, nemlig de herlige små filetene
Tenker tilbake på herlige august-dager, med lam på beite og naturen fylt opp med sopp, frukt og bær. Nå skal vi nyte våren og sommeren i lang tid fremover -og det skal bli så herlig ♥
600 g lammefilet1 pk. risnudler , vermicelli1 ss chiliolje2 båt hvitløk200 g voksbønner1 stk. rød paprika1 krm salt1 ss soyasaus2 ss søt chilisaus3 ss frisk koriander100 g peanøtter1
Risotto er en af de retter jeg har kæmpet lidt med. Jeg synes aldrig resultatet har nærmet sig restauranternes nok, men jeg har fundet frem til, at en af hemmelighederne er, at det er nødvendigt at bruge de rette ris
GLÆDELIG JUL. Håber I alle har haft en skøn juleaften og nyder juledagene. Jeg er måske den største anti-julemads-spiser i mands minde – jeg kan ikke fordrage det stads, så derfor måtte jeg igen i år lave en anderledes julemenu – kun til mig
Så er der en opskrift fra kogebogen Smagstid. I kogebogen er aprils hovedret lam. Sæsonmæssigt er det ikke helt holdbart med lam til påske, da lammene fødes i april og først slagtes i efteråret
Sæt ovnen på 175°. Påbegynd kartoffelragouten bagefter. Børst eller skrab kartoflerne. Skær den nederste, træagtige del af aspargesen og skær den i 3 cm lange stykker