Lammefileter opskrifter

Den Store Påskemiddag

Den Store Påskemiddag

Lige om lidt propper jeg hele min familie og en uanstændig masse bagage i bilen og kører til Schweitz
Stegt blomkål med lam

Stegt blomkål med lam

4 lammefileter. Hak persille og hvidløg fint. Varm en stor dyb pande op, tilsæt olivenolie og steg blomkålen ved god varme i cirka 3 minutter
Lam på tre måder

Lam på tre måder

Påskelam på tre måder. Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt. Og nej, godt lammekød smager ikke af uld
48 timers lammefilet

48 timers lammefilet

Læg de to lammefileter ned i lagen og dæk med film. 2 stk lammefilet. 1 spsk hoisin. 1 dl syrlig æblemost. 1 tsk revet frisk ingefær

Påskelam på tre måder

Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt. Og nej, godt lammekød smager ikke af uld
Nudelsalat med lammefilet

Nudelsalat med lammefilet

600 g lammefilet1 pk. risnudler , vermicelli1 ss chiliolje2 båt hvitløk200 g voksbønner1 stk. rød paprika1 krm salt1 ss soyasaus2 ss søt chilisaus3 ss frisk koriander100 g peanøtter1
klar med påskelammet?

klar med påskelammet?

Så er der en opskrift fra kogebogen Smagstid. I kogebogen er aprils hovedret lam. Sæsonmæssigt er det ikke helt holdbart med lam til påske, da lammene fødes i april og først slagtes i efteråret

Lammefilet med rødvinssky og kartoffelragout

Sæt ovnen på 175°. Påbegynd kartoffelragouten bagefter. Børst eller skrab kartoflerne. Skær den nederste, træagtige del af aspargesen og skær den i 3 cm lange stykker