D. e. n. r. t. v. i. k. l. g. æ. s. m. a. d. ,. o. h. ø. u. R. f. y. p. -. w. '. T. b. c. M. L. S. 2. I. ½. 1. 3. 0. K. 4. å. j. F. P. B. H. 5. 6. V. 7
Lammefiletter med dampet grønt. 1 lammefilet eller schnitzel pr person. Påskelam på tre måder. Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt
Det er veldig store forskjeller på tykkelsen på lammefilet. Herlig smak av Norsk natur. Lam er bare så godt -og er så mye mer enn bare fårikål og pinnekjøtt
Krydr lammefileten med salt og peber og brune den af. Så er der en opskrift fra kogebogen Smagstid. Lammefilet med sellerimos på påskeøl, ramsløgstængler, glaserede løg og ægte sovs på gran(4 pers. ½ knoldselleri½ dl påskeøl75 g smør4 friske perleløg3 spsk sukker20 g smør4 ramsløgsstængler600 g lammefilet2 spsk graneddike4 past æggeblommer400 g smørFoto
Saucen dertil plejer at være en gastrique (se opskriften her på Vild Med Mad) eller en rødvinssauce (som er kogt meget ind til en konsistens som sirup)