Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Den har en dyb og intens smag og er virkelig skøn - uden at være for stærk. 2 hakkede grønne chili (uden kerner). 1 kg lammebov skåret i passende stykker -eller lammesmåkød. Stil det så under en dyne i mindst 1 time til, så er det så mørt at kødet falder fra benene. 2 hakkede grønne chili (uden kerner). 1 kg lammebov skåret i passende stykker -eller lammesmåkød
1¼ kg lammebov eller -ryg i mindre stykker. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1¼ kg lammebov eller -ryg i mindre stykker 1 tsk groft salt ½ tsk friskkværnet peber 25 g smør Dildsauce 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% 2 dl vand 1 tsk kinesisk sojasauce 1 spsk honning 1 spsk groftrevet citronskal (usprøjtet) ½ dl friskpresset citronsaft 1 dl hakket frisk dild 7 gulerødder i mindre stykker 2 zittauerløg i mindre stykker Pynt frisk dildkvist Tilbehør 1 kg kogte kartofler
Æbler i lammegryderetter eller æbler under en lammebov eller kølle, det. Det betyder, at lammene skal have gået uden døre, spist en masse urter og nydt