Læg lammekøllen på en bagerist, og sæt den iovnen med bradepanden under. Gnidlammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Læg lammekøllen på en bagerist, og sæt den iovnen med bradepanden under. Gnidlammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Lammekølle med gulerødder og oliven og ovnkartofler. Lam er også påskemad iItalien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketraditionifamilien
Så spides det lillelam. Blend ingrediensernetilmarinaden. Lammet på grillen. Stikgrillspydigennem kødet på den tynde kant, så det ikke trækker sig sammen eller krøller under grillningen
Frugtkødet løsnes lang kanten med en kniv og tages forsigtigt af skallerne (de største kerner skal skrabes væk) hakkes groft på et spækbrædt og blandes i en skål med de øvrigeingredienser
Biksemadiovn. At man bikser/roder noget mad sammen har vel nok givet denne ret sit navn – biksemad. Du kan også med fordel tilberedebiksemadeniovnen – dette kan især være en fordel hvis du skal lave en rigtig stor portion
Vi skal helt sikkert også prøve at lave retten med lam. Dette er en hel fantastisk ret, og selv Claus Meyer nok ikke er den mest populære mand i Danmark lige nu, så forstår manden at sammensætte fantastiskeopskrifter
Efter nogle travle dage på farten, partering af lam og meget meget mere havde jeg en af de dage, hvor en klapsammenmad ville gøre det ud for et rigtigt godt aftensmåltid
Der bliver købt mest lam, laks, æg og rejser. Madspildi påskedagene. Lammet kan bruges tilbiksemad, eller en lækker salat, altså sørg for, at anvend madresterne i nye retter, for at reducere mad-spildet
En rigtig fest i hulemands-style med helstegt lami haven. Helstegt lam fra lørdagens fest. Grillede andebryster med rå rødbedesalat med tahindressing og/eller ovnbagtespiraler