Skær agurk i små tern og hak løget. Vend cous cous med blended broccoli, agurk, løg og rosiner. Tilsæt reven citronskal og citronsaft og dryp olivenolie over
Husk at tjekke køkkenet for om du skulle have nogle af ingredienserne i forvejen)8 kyllingebrystfileter skåret i strimler4 laksesteaks400 g fiskefilet (sej, gedde, evt. 400 g grønne linser2 blodgrapefrugter2 spsk olivenolie2 spsk balsamico1 lille bundt bredbladet persille4 laksesteaks8 skiver bacon1 godt grovbrød1) Kom linserne i en gryde og dæk med rigeligt vand og lidt salt2) Kog linserne til de er mør, det tager 20-30 minutter3) Hæld linserne i en sigte og lad dem dryppe af4) Sær skræl og bund af grapefrugterne, og skær dem i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder5) Vend linserne med olie og balsamico og smag til med salt og peber6) Hak persille groft og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne7) Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak. 4 laksesteaks. 4 laksesteaks
Nippemad. Asiatisk inspireret laksesalat. Posted on 8. januar 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Igår lavede vi en asiatisk inspireret laksesalat, der gør sig godt som frokost eller nippemad
De franske fik vi sammen med en gang laksesteaks og blomkålspuŕe. Solanum tuberosum det latinske ord for Kartofler, potatoes, pommes de terre, batata, tartufolo, patata, bulvės
Så er det i dag jeg vil dele min yndlingsdag fra ugens kostplan med jer. D Og jeg har valgt netop denne dag, da jeg havde en dejlig mæthedsfølelse hele dagen, og derudover så synes jeg bare at det hele var lækkert
For at holde hus med kalorierne kan du erstatte risene med en mindre mængde fuldkornspasta. Det løfter fiberindholdet markant og gavner både fordøjelse og mæthed
Billed følger senereJeg har fået denne opskrift fra Hanne Jensen. Jeg har ikke smagt den, men spændende ting til madpakken kan vi jo altid bruge, så i må selv teste den