Solen og varmen er endelig kommet tilbage og det giver lyst og mulighed for at grille. I aften har vi fået en af mine livretter,- hel lakseside grillet med citron og frisk oregano
Her kommer første indlæg af opskrifter fra vores julefrokost. Den første ret stod på sukkersaltet laks på rugbrød samt sprød salat, toppet med en skive citron + citron-skum
Restemad på den gode måde. Nogle gange er det skønt at vide man har købt ind og planlagt til to dage. Brug resten af laksen til en rillette dagen efter
1. Læg laksesiden i et ovnfast fad. 2. Hak mandlerne groft. 3. Fordel honning ovenpå lakseside. 4. Krydr med lidt salt ovenpå honning og fordel til sidst de hakkede mandler ovenpå
Der skal altså grilles, om det er “ægte sommer” eller “dansk sommer ano. 2017”. Nej, det har ikke været den sommer vi alle håbede på med høj sol og perfekt vejr
I weekenden fik vi købt en masse lækkert fisk til fryseren. Jeg gider ikke købe fisk i supermarkederne, da jeg ikke syntes det er friskt nok, så når muligheden byder sig skal der købes godt ind
Min mave er glad, mine gæsters maver var glade. Her i sommerens varme, er det super lækkert med nogle lidt lette retter i stedet for store fede bøffer med flødekartofler
Der findes ikke noget bedre end en fersk lakseside, og sådan en lakseside behøver der egentlig ikke at blive gjort noget ved, før at den smager fantastisk efter en tur i ovnen
Jeg havde et stykke laks i fryseren, som jeg lavede til gæster en søndag aften. Det var virkelig lækkert med den grønne hummus, ristede asparges og et stykke brød