Tid. Ovnbagt laks på bund af mosede ærter. Pris. Middel. Citronsaft. lidt smør. citronskal og mynte som pynt. Opskriften kan anvendes som forret, her skal portionen dog halveres, ellers bliver det nok lidt for meget
Den består af ovnbagt laks med frisk mozzarella og basilikum samt en spidskålssalat. Man behøver ikke at stå i flere timeri køkkenet og bruge et hav af ingredienser for at lave lækker mad
Litt annerledes enn 'vanlige' dampovner, så det er lite med oppskrifter å finneforeløpig. Dette er første gang jeg tester ut funksjonen kombidamp, på den nye komfyren min
Trimlaksefileten for evt. Som lovet kommer der opskrifter en gang imellem her, og syntes absolut at denne her nemme lakse-opskrift var en jeg ville dele
Fisk. Hakket løg, hvidvin og fiskebouillon blandes tilmarinade. Laksestykkerne marineresi ca. Fisken tages op af marinaden, krydders med salt og peber og hvert stykke pakkes istaniol - marinaden gemmes
Form massen til boller og læg dem i et ovnfast fad smurt med seasam olie. Tilberedning. Ovn. Portion. Tilsæt æg, chililime skal og saft og forårsløg og krydser med salt og peber