Skær laksen i mindre stykker på ca. Hak nødderne fint og vend dem med laksen og salt og peber. Skær porrerne i mindre stykker a 4-5 cm og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 6 porrer, ca. 400 g laks
Varm smørret i en stor sauterepande og sauter porrerne heri under omrøring i 2 – 3 minutter. 3 – 4 fintsnittede porrer. 4 laksefileter uden skind Tilbehør
Porren hakkes fint og de skrællede gulerødder snittes fint på et rivejern. Disse forårsfornemmelser gav mig lyst til at køre forbi et røgeri og købe varme fiskefrikadeller til min frokost og et laksestykke til aftensmaden
I min familie forbinder vi ofte laks med flødestuvet spinat og dampede gulerødder og porrer. På grund af den danske hedebølge besluttede vi os for, at det gerne måtte være lidt “let”, og derfor faldt valget på laks
laks, avokado og hytteost. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker