Hovedretten var svinemørbrad med lækkert fyld af nødder og peberrod. Stil dressingen koldt. Jeg stod for en forret med salat og laks samt tilbehør til hovedretten, som min mor lavede
valnødderDressing. Rør dressingen sammen og dryp det over det anrettet fisk, lige inden servereing (hvis dressingen kommes på fisken for længe før serveringen, så vil limen koldkoge fisken, hvilket ikke er meningen)
Grund olie/eddike dressing , find opskriften på bloggen. Røget laks i skiver. Syrlig peberrods crem. Ligges i olie/eddike dressingen og gerne til dagen efter
Revet peberrod. Lav din dressing, og smag til med salt og peber. Lakseruller på en ny måde. Kyllingesalaten egner sig tosse godt til madpakken, og laksen
Nå, men kål og peberrod er i min optik en fantalastisk blanding, især til laks eller svinekød. Så den sædvanlige danske peberrod i coleslawen, er såmænd udskiftet med den japanske udgave
Rør dressingen sammen af yoghurt, creme fraiche, revet peberrod og smag til med salt og peber. ) Fordel æbleskiverne på fadet med laks og salatblade, drys det smuldrede rugbrød over, og fordel derefter den høvlede peberrod henover
) Tilsæt laks, peberrod, dild og peberfrugt og rør det sammen. ) Rør dressingen sammen. ) Skær rullerne i mindre stykker og anret dem sammen med salaten og dressingen
)Forretten var små hapsere - laks med peberrod, agurk og tomat, vandbakkelse med salat, rejer, dressing og ærter, grissini med serranoskinke om, snackagurk og salsa