Pasta med langtidsbagte tomater, edamame og citron-flødesauce / Frisk pasta med røget laks, ricotta og spinat / Linguine med kongerejer, chili, hvidløg og tomater
Tilsæt flødeost og evt. Selvom vejret (absolut) ikke er særlig sommeragtigt, kan man jo godt spise en gang sommeragtig pasta med laks, blomkål og frisk spinat
Rør fløde og fintrevet ost sammen og hæld det over pastaen. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Varm retten igennem, tilsæt laksen og smag til med salt og peber
Tilsæt tomatpure, hakkede tomater og fløde og lad det simre, til saucen tykner - ca. Vi bruger typisk 300 g laks, 100 g rejer og 100 g muslinger - men anden fisk er også velkommen. 1/4 liter fløde. Vi bruger typisk 300 g laks, 100 g rejer og 100 g muslinger - men anden fisk er også velkommen. 1/4 liter fløde
Skær den røgede laks i grove strimler og tilsæt den til saucen sammen med ærterne. Tilsæt fløde og tørret estragon og lad saucen simrer et par minutter og smag den til med salt og peber