Vi kan efterhånden ikke spise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret til aften. Champignon vaskes og skæres i skiver, skiverne tørsteges på en super varm pande til de har fået farve og væsken er forsvundet
Når du kan se på siden at din laks, at den er begyndt at blive mere lyserød i farven, end den pink rå farve, og skindet samtidig er blevet sprødt, slukker du for varmen, tager panden væk og i ca
Læg dine asparges nederst i en pæn række, og derefter et stykke laksovenpå. Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
Jeg har nok tendens til altid at lave det samme når det kommer til laks, nemlig stegt påpanden med forskellige krydderier/saucer og så serveret med en salat
Laksen skal påpanden med rigeligt fedstof, og vendes på hver side (jeg gør det kun en gang, så laksen forbliver lækker saftig inden i, og holder sin flotte gyldne farve)
Pluk brødet i nogle rustikke stykker og steg dem påpanden til de er gyldne og sprøde i ca. Vær opmærksom på at laksen er tykkere nogen steder, og det kan være en god idé at lægge lidt mere af blandingen for at det kan trække igennem kødet
I denne ret bliver laksen stegt påpanden under meget forsigtig tilberedning, således at du får et helt sprødt skind, samt en utrolig mør laks, som glider fra hinanden, når den berøres med dit stel
Når laksen bliver stegt påpanden, får du et dejlig sprødt skind, en mør laks samt en dejlig smag fra tangpestoen som går perfekt til tomatrisene, der er krydret med forårsløg, tomater, soyasauce samt basilikum
Laksen bliver stegt påpanden, så skindet bliver dejlig sprødt, mens selve kødet er så mørt, at den glider fra hinanden ved blot et "touch" (hvilket du også kan se på mit billede)