Fjern skindet fra laksen og steg den kort af på en pande med lidt olie og skær den ud i mundrette stykker, vend laksen forsigtig i sovsen sammen med grovhakket spinat
Kom den skyllede spinat på panden og skru ned til middel varme og lad spinaten falde sammen, rør lidt rundt i det og når al spinaten er våd tilsættes fløden og det hele bringes op at koge til en tyl sovs opnåes
Kom et par håndfulde spinat i og rør det rundt i sovsen, jævn evt. Kom peberfrugt i grove tern over laksen og så sovsen ud i et jævnt lag og så til slut kommer du cherrytomater oven på
Jeg serverede sidst retten til Laks m. Mums, mums, mums – Tortellinier er perfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppe med et ekstra kirsebær på kagen, så skal tortellinierne da snaskes ind i en cremet sovs
Spinat-lakselasagne. Spinatomeletmed karamelliserede rødløg og gedeost kan du både servere til frokost eller aftensmad, gerne med ristet rugbrød eller en grøn salat
Grøn sovs. (Harissa fås i små dåser og er en krydret marokkansk chili-peberfrugtsovs) . 1-2 tsk harissa eller chilisovs. 500 g fisk i filet uden skind, for eksempel multe, lyssej, laks eller sandart. 1 kg frisk spinat
Her får du rigtig lækker morgenmad i pastelfarvede omgivelser i den lille cafe – særligt deres Royal Eggs (pocherede æg på røget laks, stuvet spinat og hollandaise) samt vafler