Fordel rejeroglaks over salaten og nyd. I dag har jeg eksperimenteret medlaks dampet i soya, resultatet blev rigtig godt og både madlavning og opvask er en leg på denne måde
Min veninde fik laksmed kartoffelmos, aspargesog dildsauce. Mad fra gadekøkkener – jeg kan anbefale Pad Thai (stegte nudler med kylling, rejerog peanuts), Khao Pad (stegte ris med svinekød, kylling og lignende), Som Tam Thai (grøn papajasalat), mango sticky rice og kokosis i halve kokosnødder
Fiskedunser-deller medlaksogrejer. Laksetærtemed røget laks. Laksefrikadeller. Skal det være en low carb middag, kan du servere med friske aspargesog grøn salat
alt det fisk jeg kunne lide dengang, rejer, fiskefilet og i luksusversionen ogsålaks. Laksen er dog droppet i denne version, jeg synes let det kan blive lidt for tungt ogogså tage fokus fra de andre ingredienser
Dampede asparges havde jeg glemt øv øv. Start ud med at krydre laksenmed salt, peber og rosmarin. Begynder man at stege laksenmed skinsiden nedaf (på medium
I dag er det blevet til Karrysild, rejesalat, røget laksmed røræg fra egne høns, små lune frikadeller med hjemmelavet rødkål (fra fryseren), rødbedesalaten fra i går og bagerens gode græskarbrød og landmandens rugbrød