Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
Krydr laksenmed Tang grillkrydderi og Tangsalt fra Nordisk Tang, og steg det på panden i olie. Kom asparges, champignons og forårsløg på tallerkenen og lig laksen ovenpå
Derudover er den lagt i lag med røget laks, friske danske asparges og masser af frisk dild. en helt klassisk lasagne, hokkaido-lasagne med spinat, ærter og ost eller spinat-lakselasagne – de er alle favoritter og gode til hver sin årstid (men hvis du spørger mig, kan jeg dog sagtens spise dem alle hele året rundt)
Derfor står menuen i dag på en super nem lakselasagnemedasparges, røget laks og dild. Ugen starter ud med den lækreste deluxe lakseroulademed spinat serveret med en frisk melonsalat med avocado, ærter og ristede cashewnødder
Blend dem til mel og tilsæt dadler og kakaopulver - blend igen sammen medhvider og blommer. Den er sødet med honning - skulle den ikke være sukker og kulhydratfattig