Laks - Tigerrejer - Æble. Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
De smager også super godt med et stykke ovnbagt laks til. stødt kanel½ tsk. Øverst med rå brombærmarmelade og tørristede mandler og nederst, som en rigtig lækkerbisken i sommerhalvåret, hvor det er sæson for friske bær
Har du travlt, kan du købe frisk spinat, skyllet og klar til brug i Quick Fakta til en rund 20'er)4 økologiske gulerødder (med skræl - husk at skylle og skrubbe dem godt)50 g økologisk ingefær (husk at skylle og skrubbe det godt)1/2 æble4 æg1 dl af den ovenstående juice1/2 dl kokosmælk1 moset banan1/2 dl HUSK1/2 dl kokosflager 1 dl mandler og valnødder1/2 tsk salt1 tsk kanel1/2 tsk kardemomme1 tsk bagepulverValgfrit. Pisk æg, tilsæt kokosmælk, juice, salt, kanel, kardemomme og bagepulver3. Når du har blendet ovenstående i ca 1 min, tilsætter du mandler og valnødder og blender det kort, så nødderne ikke bliver helt finthakket (hvis du vil have dadler i, tilsætter du også dem her, hvis du godt kan lide at dadlerne bliver tydelige og med konsistens. Fordel dejen i muffinsforme, top med kanel og 1/2 valnød7. Min absolut favorit kombi er en muffin, 100 g røget laks og 1/2 avokado (avokado og laks ligger fast i køleskabet på arbejdet)Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert. 1 dl mandler. 1 tsk kanel