Den variant du får opskriften på her, kan spises som forret, hovedret eller natmad. Varmrøget laks – I fordums tider var røgning en teknik man brugte til at øge holdbarheden på de forskellige kødvarer
Jeg spiste nedenstående ret som hovedret. Jeg har længe gået og drømt om at guffe røget laks. Jeg spiste knap fem røsti, så røstiportionen rækker til to personer som hovedret eller ca
Jeg stod for en forret med salat og laks samt tilbehør til hovedretten, som min mor lavede. Hovedretten var svinemørbrad med lækkert fyld af nødder og peberrod
Især braiseret laks med mango på crouton smagte nærmest himmelsk. Her kommer min hovedret. Især braiseret laks med mango på crouton smagte nærmest himmelsk
Især braiseret laks med mango på crouton smagte nærmest himmelsk. Her kommer min hovedret. Især braiseret laks med mango på crouton smagte nærmest himmelsk
Retten er ideel som en flot festlig forret ved et middagsselskab, let hovedret med en flaske god hvidvin eller hvis man trænger til et lille ekstra pift i hverdagen